Zeeduivel met citroen peterselie korstje

Benodigdheden;
15 gram bloem
1 eetlepel fijngesneden peterselie
rasp van 1 grote citroen
135 gram zeeduivel, heren 185 gram

Meng in een kommetje de bloem met het citroenrasp en de peterselie, leg de vis in een ovenschaal, verdeel het mengsel erover en zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden ongeveer 15 minuten, je mag er ook een beetje olie over sprenkelen maar dan moet je de ovenschaal afdekken omdat het niet oververhit mag worden.

Lekker met 100 gram aardappel puree, zelf maken van 100 gram aardappels, boter, melk en nootmuskaat.

Hierbij 125 gram doperwten, heb je meteen je verplichte groenten gebruikt en worteltjes.

Succes maar weer deze week

groet Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Pasta met zalm

Benodigdheden 100 gram gerookte zalm (heren 150 gram) 100 gram gare spaghetti 125 gram doperwten (verplichte groenten)...

Lees meer