Zeeduivel met citroen peterselie korstje

Benodigdheden;
15 gram bloem
1 eetlepel fijngesneden peterselie
rasp van 1 grote citroen
135 gram zeeduivel, heren 185 gram

Meng in een kommetje de bloem met het citroenrasp en de peterselie, leg de vis in een ovenschaal, verdeel het mengsel erover en zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden ongeveer 15 minuten, je mag er ook een beetje olie over sprenkelen maar dan moet je de ovenschaal afdekken omdat het niet oververhit mag worden.

Lekker met 100 gram aardappel puree, zelf maken van 100 gram aardappels, boter, melk en nootmuskaat.

Hierbij 125 gram doperwten, heb je meteen je verplichte groenten gebruikt en worteltjes.

Succes maar weer deze week

groet Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Panga-pakketje

 Benodigdheden 135 gram panga-filet (heren 185 gram) 30 gram rode ui (deel verplichte groente) ½ mango 2 takjes...

Lees meer

Gehaktgoulash

Benodigdheden (4 personen) 250 gram ui (deel verplichte groente) 4 tomaten 2 rode paprika’s 2 groene paprika’s...

Lees meer