Zeeduivel met citroen peterselie korstje

Benodigdheden;
15 gram bloem
1 eetlepel fijngesneden peterselie
rasp van 1 grote citroen
135 gram zeeduivel, heren 185 gram

Meng in een kommetje de bloem met het citroenrasp en de peterselie, leg de vis in een ovenschaal, verdeel het mengsel erover en zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden ongeveer 15 minuten, je mag er ook een beetje olie over sprenkelen maar dan moet je de ovenschaal afdekken omdat het niet oververhit mag worden.

Lekker met 100 gram aardappel puree, zelf maken van 100 gram aardappels, boter, melk en nootmuskaat.

Hierbij 125 gram doperwten, heb je meteen je verplichte groenten gebruikt en worteltjes.

Succes maar weer deze week

groet Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer