Zalm, met asperge salade.

Benodigdheden:
100 gram gerookte zalm of zalmsnippers
25 gram bosui(verplichte groente)
1 zure augurk
150 gram asperge(onbeperkt)
15 gram mayonaise(gedeelte van je vet)
1 eetlepel biogarde yoghurt.

Roer al de ingredienten door elkaar en breng het op smaak met peper, zout en bieslook.
Zet het een uurtje in de koelkast.
Bak een hard bruin broodje in de oven en serveer het warme broodje met 10 gram roomboter besmeerd(de rest van je vet)en de salade, garneer de salade met verse bieslook.

Smakelijk eten.
Ze zijn er weer volop verse asperges en voor ons een vrije groente.

Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer