Yoghurtdip voor bij….

Benodigdheden:
250cc yoghurt
1/2 komkommer
zwarte peper uit de molen
beetje olijfolie
1 grote teen knoflook
1 eetlepel dille
beetje water

Yoghurt in een kom doen, de komkommer in de lengte doorsnijden en de zaadjes verwijderen, dan ik blokjes snijden, alles bij de yoghurt doen en roeren.
Eventueel een beetje water erbij doen om het dunner te maken.

Lekker bij de lunch, bij donkerbrood en 30 gram kaas.

Recept van Ellis, cursiste Huissen.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer