Benodigdheden:
1/2 liter magere yoghurt
beetje zoetstof
1 zakje elk melkpoeder
100 gram kersen op eigen sap
100 gram frambozen (vers)
5 blaadjes gelatine
50 cc sap van de kersen.
De yoghurt in een schaal schenken en de Elk toevoegen, met de mixer goed mengen. Maak de vruchten fijn en roer dit door de yoghurt.
Week intussen de gelatine in koud water en verwarm het sap van de kersen. Knijp de blaadjes gelatine goed uit en voeg deze aan het sap toe.
Roer het sap met de opgeloste gelatine door de yoghurt.
Spoel een puddingvorm uit met koud water en giet de massa in de vorm, dit laten opstijven in de koelkast.
De taart in 8 stukken snijden.
Als je 2 stukken eet gebruik je: 1/2 van de melk en 1/2 vrucht.
Succes en smakelijk eten.
Geniet van het mooie weer.