Visstoofpotje

Benodigdheden:
135 gram kabeljauwfilet(heren 185 gram)
1 visboillontablet
125 gram venkel(groente groep 2)
1 rode paprika fijngesneden
1 schijfje citroen(vrij)
1 theelepel viskruiden
2 druppels tabasco
zout naar smaak

Neem een pan met een dikke bodem of een pan en leg daarin het pan-fit vel.
Leg de plakjes venkel met de paprika en de bouillon daarin. Voeg de in blokjes gesneden vis toe en strooi er de viskruiden,peper, tabasco en citoen over.
Op een laag vuur in ongeveer 30 minuten gaar laten worden.

Lekker met 100 gram nieuwe krieltjes en sla.

Groet van Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer