Vislasgne

Benodigdheden:
40 gram lasagnebladen(rauw)
500 gram spinazie
150 gram champignons
135 gram kabeljauwfilet(heren 185 gram)
1/4 liter visbouillon(mag je elke dag 1/2 liter)
15 gram bloem(mag je elke dag)
100cc halfvolle melk(van je 1/2 liter per dag af)

De spinazie koken zonder water en daarna goed uit laten lekken, de vis in de bouillon gaar koken en de champignons bakken op het pan-fit vel.
Als de vis gaar is in kleine stukjes snijden en terug in de bouillon doen samen met de gare champignons. De visbouillon binden met de bloem en de 100cc melk.
Dan in een ovenschaaltje om en om, lasagnebladen en de saus.
30 minuten in de oven op 200 graden.

Smakelijk eten
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer