Venkelsoep met zalm

benodigdheden;
100 gram gerookte zalm
125 gram venkel
1/2 liter heldere bouillon
dille
zout en peper

Snijd de venkel in kleine stukjes en de zalm mag je fijnhakken in echt ministukjes.
Maak bouillon van de poeder of trek zelf bouillon van vlees, voeg de venkel hier aan toe met de kruiden en maak er een soepje van, als laatste de zalm erin en daarbij 30 gram geroosterd brood, erg lekker en makkelijk voor de zondag

13986273-nieuw-product

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer