Benodigdheden:
135 gram varkensvlees(heren 185 gram)
1 teentje knoflook
1 rode peper
1 rode paprika
1 takje lavas(maggiplant)
1 dl bouillon
1/2 blikje tomatenpuree
peper
1 eetlepel ketjap asin
2 druppels azijn
Snijd het vlees in dobbelsteentjes, pel de ui en de knoflook en snijd deze fijn.
Halveer de peper en haal de zaadjes er uit, snijd ze in kleine stukjes.
Bak het vlees op het pan-fit vel bruin en voeg de ui en knoflook toe, dan de peper en de fijn gesneden paprika en voeg de lavas toe of enkele druppels maggi.
De tomaten puree erbij samen met de bouillon, breng het gerecht aan de kook en laat het ongeveer 15 minuten sudderen.
Breng het geheel op smaak met peper, ketjap en een beetje azijn.
Lekker met een rauwkost salade en zilvervliesrijst.
Smakelijk eten.
Dorien.