Toscaanse kipsalade met rucola sla (diner)

Benodigdheden:
135 gram kipfilet(in blokjes) heren 185 gram
100 gram rucola
1 tomaat of een paar kleine cherry tomaatjes
100 gram gare pasta

Dressing:
25 cc olijf olie
beetje citroensap
peper en zout
mespuntje mosterd
wat gedroogde uien(EGA)

Kook de pasta beetgaar, giet ze af en spoel af met koud water.
Bak intussen de kipfilet gaar zonder boter of olie, meng de ingredienten voor de dressing, schep de kipfiletstukjes, rucola sla en de tomaat in stukjes gesneden door de sla en meng de dressing erdoor.

Is erg lekker.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer