Surinaamse kool

Benodigdheden:
200 gram spitskool
125 gram uien(verplichte groenten)
1 tomaat
1/2 theelepel paprika poeder
1 eetlepel ketjap assin
beetje zoetstof
gemberpoeder(mespuntje)

De kool in reepjes snijden, fruit de uien zonder boter of olie in een pan maar in de ketjap met een beetje water.(water niet vergeten anders verbrand de ketjap) en voeg de gesneden kool met de in partjes gesneden tomaat toe,voeg dan de kruiden en de zoetstof toe. Laat dit alles 20 minuten sudderen.

Lekker met rijst en kip.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer