Sperziebonensalade met rauweham en brood

Benodigdheden;
250 gram sperziebonen
100 gram coburgerham aan plakjes
65 gram uien fijngesneden
beetje knoflook
beetje peterselie
beetje baslicum
25 gram mayonaise
2 eetlepels magere yoghurt.

Kook de sperziebonen gaar en giet ze af, laat ze afkoelen, bak de uien met de knoflook zonder boter bruin en doe deze door de boontjes met de fijngesneden ham.

Meng de mayonaise met de yoghurt en de kruiden en schenk deze over de sperziebonen.

Lekker met 30 gram geroosterd brood erbij.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer