Rozemarijn aardappels.

Benodigdheden;
100 gram vastkokende aardappels
100 gram spekjes(mager)
125 gram uien(verplichte groente)
1/4 teentje knoflook
1 eetlepel rozemarijn naaldjes.

De aardapples in dunne plakjes snijden en goed droog deppen, de spekjes uitbakken en de aardappels toevoegen(niet bakken), de knoflook boven de aardappels uitpersen en samen met de ui goudgeel bakken, alles op een bord doen en de rozemarijn erover verdelen.
Lekker met een gemengde salade.

Dorien Vernooij.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer