Rode pesto

Wij mogen bij EGA geen pesto want er zitten pijnboompitten in en je weet niet hoeveel olijfolie.

Ik heb zelf een rode pesto gemaakt van zongedroogde tomaten en die is zo goed gelukt dat ik deze voor jullie op recept heb.

Benodigdheden:
25 cc olijfolie
25 gram lente uitjes
handje basilicum
beetje knoflook
beetje peterselie
10 gedroogde tomaatjes.

D e tomaatjes fijn snijden en door de olijf olie doen met alle andere ingrediënten.
Op smaak maken met peper.

Neem 60 gram bruin brood en rooster dit even, smeer de pesto hier dun op en leg er 30 gram oude kaas op, de rest van de pesto erop en wat sla.

Heeeerlijk.

Je hebt dan wel het vet op van die dag.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Panga-pakketje

 Benodigdheden 135 gram panga-filet (heren 185 gram) 30 gram rode ui (deel verplichte groente) ½ mango 2 takjes...

Lees meer

Gehaktgoulash

Benodigdheden (4 personen) 250 gram ui (deel verplichte groente) 4 tomaten 2 rode paprika’s 2 groene paprika’s...

Lees meer