Rijstschotel met vis

Benodigdheden:
100 gram garnalen
40 gram rijst(rauw)
50 gram winterpeen
50 gram sperziebonen
50 gram courgette(groenten groep 2)
25 gram doperwten(groenten groep 2)
50 gram uien(groenten groep 2)
water
bouillonblokje

Maak de groenten schoon en snijd deze in stukjes. Doe in een pan een kopje water en voeg daarbij het bouillonblokje, wortel, courgette en de boontjes.
Laat het geheel vijf minuten koken en voeg dan de rijst toe en dan nog 10 minuten laten koken.
Roer het geheel los en voeg de garnalen toe met de doperwten.
Schep alees door elkaar en maak het op smaak met peper en zout.

Smakelijk eten.
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer