Rauwkost met yoghurtdipsaus

Benodigdheden:
bloemkoolroosjes
broccoliroosjes
komkommer
cherrytomaten
bleekselderij
paprika

Voor de yoghurt dip:
2 eetlepels magere yoghurt
25 gram mayonaise(vet van de dag)
1 theelepel mosterd
per en een beetje zout
bieslook

Maak de groenten schoon, verdeel ze in eenhapsporties en leg ze op een leuke schaal.
Maak de yoghurtdipsaus door alle ingredienten te vermengen.

Variatie op de dipsaus:
1 Voeg 1 theelepel tomatenpuree toe
2 Voeg fijn gehakte uien toe
3 Voeg augurken of zilveruien toe
4 Voeg verse tuinkruiden toe zoals dille, bieslook, basilicum of lavas.

Let wel op de totale hoeveelheid vet per dag(25 gram).

Smakelijk eten
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

Panga-pakketje

 Benodigdheden 135 gram panga-filet (heren 185 gram) 30 gram rode ui (deel verplichte groente) ½ mango 2 takjes...

Lees meer

Gehaktgoulash

Benodigdheden (4 personen) 250 gram ui (deel verplichte groente) 4 tomaten 2 rode paprika’s 2 groene paprika’s...

Lees meer