Pasta met garnalen en knoflook(4 personen)

Benodigdheden:
400 gram penne pasra
3 teentjes knoflook
500 gram rode uien(verplichte groente)
1 rode peper
1 bosje peterselie
4 tomaten
500 gram garnalen

Kook de pasta gaar, pel en pers de knoflook, pel en snipper de ui, was de peper, halveer deze en verwijder de zaadlijst, snijd het vruchtvlees in reepjes.
Was de peterselie en hak deze grof, was de tomaten en snijd deze in blokje, bak de ui met de knoflook en de rode peper op een laag vuur 2 minuten mee, voeg de tomaten toe en verwarm alles nog even door, breng het geheel op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta met de garnalen erover en bestrooi alles met peterselie.

Recept van Jessica Bouman, Huissen.
Smakelijk eten
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer