Benodigdheden
- 135 gram panga-filet (heren 185 gram)
- 30 gram rode ui (deel verplichte groente)
- ½ mango
- 2 takjes koriander
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel citroensap
- zeezout of kruidenzout
- peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Hetelucht op 175 graden
- Pel en snipper de ui grof. Snijd de mango in blokjes.
- Was de koriander en pluk de blaadjes.
- Fruit op een laag vuur de ui en de kerrie. Schep de koriander en mango door het uimengsel.
- Pel en pers de knoflook erboven en breng de salsa op smaak met het citroensap en zeezout.
- Leg dan de pangafilet op een stuk aluminiumfolie en bestrooi ze met zeezout en peper.
- Verdeel de mangosalsa over de vis, vouw het folie dicht en leg het pakketje 15 minuten in de oven
Lekker met rijst of aardappels en verse worteltjes