Makkelijk zondag diner

Neem als voorgerecht een kop bouillon, om hoeveelheid te maken mag je bv een 1/2 liter tomatensap, doe daar een zak boerensoepgroente in met een scheutje ketjap assin en een beetje zoetstof, laat het lekker gaar worden en je kunt al 2 kopjes nemen hiervan.

Het hoofdgerecht:
135 gram biefstuk (heren 185 gram)
200 gram paddestoelen of andere champignons
125 gram uien

Bak de champignons zonder boter of olie samen met de uien bruin.
Bak de biefstuk om en om bruin en serveer deze met 1 snee bruin brood.

Groet Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer