Roerbakei
2 eieren, beetje roerbakgroenten, scheutje melk, peper en zout, 125 gram courgette in combi met uien.
Hierbij 60 gram brood.
Roerbakei
2 eieren, champignons, 75 gram doperwten,50 gram ui, paprika.
Klutsen dit alles en bakken en hierbij je brood 60 gram.
Roerbakei
champignons, 125 gram uien, 1 ei, 15 gram kaas, 1 paprika.
Hierbij 60 gram brood bruin.
Tonijnsalade
100 gram doperwten, 25 gram uien, bleekselderij, augurkje, 60 gram banaan, 100 gram tonijn,
Dit alles mengen en lekker op 60 gram bruin brood.
Bietensalade
125 gram bietjes, 100 gram zure vis, ½ appel, augurkje 25 gram mayo.
Mengen en 60 gram geroosterd brood erbij.
Zalmsalade
100 gram zalm, 100 gram doperwten, 25 gram uien, 25 gram mayi, dille en bieslook en 60 gram brood.
Ei zalm salade
1 ei, 50 gram zalm, 25 gram mayonaise, 125 gram doperwten zout en peper.
Alles mengen en een hard broodje erbij
Salade bleekselderij
bleekselderij, 75 gram doperwten, 50 gram uien, 25 gram rozijnen, 1 zure appel en beetje paprika kruiden.
60 gram brood erbij
Gerookte kip salade
75 gram doperwten, 50 gram uien, 50 gram gerookte kip, 125 gram ananas, bleekselderij, 25 gram mayonaise, 60 gram bruin stokbrood.
Roerbak als lunch
125 gram uien, champignons, 50 gram bacon beetje roerbakgroenten, heerlijk als het kouder wordt. Weer met 60 gram bruin brood.
Courgette soep: ½ liter groenten bouillon, 125 gram courgette, prei, tomaat en basilicum
Kan tussendoor.
Uiensoep
½ liter bouillon, 125 gram uien, beetje prei, 30 gram kaas en 60 gram stokbrood, bak de uien zonder boter of olie met de prei, doe deze in de bouillon, stokbrood in plakjes , de kaas erop en even in de oven.