Lunch van tonijn en perzik

Benodigdheden;
100 gram tonijn uit blik
75 gram uien= gedeelte van de verplichte groenten
50 gram doperwten uit blik= samen met de uien de 125 gram verplichte groenten
1 augurk
beetje bieslook
2 halve perziken uit blik op eigen sap
25 gram mayonaise= het vet van de dag
2 eetlepels magere yoghurt
60 gram bruin brood.

Meng de zalm met alle ingredienten door elkaar, rooster het brood even en doe de tonijn salade op het brood.

Ala laatste de augurk fijn snijden en deze garneren op de tonijn.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer