Benodigdheden:
135 gram kipfilet(heren 185 gram)
1 rode paprika
75 gram uien(gedeelte van groep 2)
50 gram doperwten(gedeelte van groep 2)
100 gram champignons
2 tomaten
1 kipbouillontablet
kerriepoeder(2 eetlepels)
peper en zout
15 gram maizena
beetje juspoeder
Bak de kipfilet in de juspoeder in de tefalpan en voeg de uien, paprika, doperwten, champignons en de tomaten toe en laat dit een kwartiertje smoren.
Maak intussen van de kipbouillontablet een kwart liter bouillon en giet hiervan wat over de kipsmurrie. Nog 5 minuten laten pruttelen, daarna 2 eetlepels milde kerriepoeder toevoegen en goed doorroeren,binden met maizena.
Lekker met een witlofsalade met fruit en yoghurt erin.
Eet hier rijst of tagliatelle bij.
Succes en volhouden hoor!!!!
Ook nu het bijna vacantie is.
Dorien.