Kapucijners met kerriesaus

[u]Benodigdheden:[/u]
125 gram uien(groenten groep 2)
1/2 theelepel kerriepoeder
15 gram bloem(mag je elke dag)
1 dl bouillon
200 gram capucijners(vleesvervanger)
100 gram ananas(vrucht)

Fruit de ui op het pan-fit vel en voeg de kerrie poeder toe, de bloem erbij en blijven roeren tot er een dikke saus ontstaat.
Roer de saus door de capucijners en de ananas.
Lekker met 100 gram rijst erbij.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer