Italiaanse lunch salade.

Benodigdheden:
30 gram feta (je broodbeleg)
2 tomaten
1/2 komkommer
65 gram ui ringen
peper vers gemalen
peterselie
oregano

Snijd de tomaten en de komkommer in dunne plakjes en leg ze dakpans gewijs op een groot bord.
Snijd de ui in ringen en leg ze over de groente, de oregano, peper en de peterselie erover strooien en daarna de feta er in kleine stukjes over.

De feta moet droge feta zijn en mag NIET uit olie.

Eet hier 60 gram bruin geroosterd brood bij.

Smakelijke lunch gewenst
Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer