Italiaanse kaassoep (lunch)

Benodigdheden:
1/4 liter bouillon(blokje)
knoflookpoeder
gehakte peterselie
beetje Italiaanse kruiden
30 gram belegen kaas(= je broodbeleg)
60 gram waldkorn stokbrood

Maak de bouillon, voeg de knoflookpoeder, peterselie en de Italiaanse kruiden toe.
Doe de bouillon in een grote soepkom, leg het even geroosterde stokbrood op de soep met de 30 gram kaas en zet dit nog even in de oven of onder de gril..

Heerlijk

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer