Indische pinda soep voor 2 personen (lunch)

Benodigdheden:
bouillon getrokken van 1 tablet
1 theelepel sambal
1 zakje soepgroente
30 gram pindakaas (beleg voor 2 personen)
1 eelepel ketjap assin
50 gram tauge
250 gram uien.
teentje knoflook

Bak de uien met de knoflook 2 minuten, blus dit af met de bouillon en voeg de soep groenten toe.
Voeg dan de pindakaas en de ketjap toe.
Alles goed door verwarmen en als laatste de tauge erdoor.

Hierbij 60 gram bruin brood want het is je lunch.
De uien je verplichte groenten en de pindakaas is je beleg.

Even iets heel anders maar wel lekker.

Smakelijk eten en groet
Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer