Benodigdheden per persoon
- 135 gram stoofvlees (rundvlees) heren 185 gram
- 125 gram uien, gesnipperd (deel verplichte groente)
- ½ pak gezeefde tomaten
- 1 teentje knoflook uit de knijper
- zout en peper
- tijm, oregano
Bereidingswijze
- Verdeel het vlees in porties en bak het vlees aan.
- Neem het vlees uit de pan en bak de uien even aan.
- Voeg het vlees weer toe.
- Voeg de gezeefde tomaten toe, samen met de knoflook, het zout en de peper.
- Voeg flink tijm en oregano toe en laat alles ongeveer 3 uur op een laag pitje stoven.
Heel lekker met een frisse salade, sperziebonen en aardappels, puree of rijst. Wat je maar lekker vindt.
Dit is ook goed te maken in grotere hoeveelheden en dan in te vriezen.
Als je grotere hoeveelheden wil kun je er ook altijd champignons bij bakken.