Gegrilde vis met sperziebonensalade.

Benodigdheden:
135 gram pangasiusfilet(heren 185 gram)
250 gram sperziebonen
25 cc olijfolie
125 gram uien
beetje basillicum
1 eetlepel kappertjes
een grillpan

Besprenkel de vis met een beetje uitgeperst citroensap, snijd de uien in dunne ringen en kook de sperziebonen gaar,verhit de grillpan zonder boter of olie en grill de vis ongeveer 3 minuten aan elke kant.
Doe de uitgelekte bonen in een schaaltje en meng de uiringen met de pappertjes en de basillicum erdoor.Breng het op smaak met peper en zout.

Lekker met 100 gram aardappel puree.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Pasta met zalm

Benodigdheden 100 gram gerookte zalm (heren 150 gram) 100 gram gare spaghetti 125 gram doperwten (verplichte groenten)...

Lees meer