Gegrilde tilapia filet met tomatensalade

Benodigdheden:
135 gram tilapiafilet(heren 185 gram)
1/2 teentje knoflook fijngesneden
1 theelepel Italiaanse kruiden
3 tomaten
20 cc olijfolie
verse basilicum

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Wrijf de visfilet in met zout en peper en leg deze op een ovenbakplaat.
hak de knoflook, Italiaanse kruiden en meng dit met peper en zout.
Strijk dit over de vis en laat de vis 6 minuten kleuren en gaar worden onder de gril, je hoeft ze niet te keren.
Snijd intussen de tomaten in plakjes en leg deze op een bord, bestrooi de tomaten met zout en peper en druppel de olijfolie erover, dan de grof gescheurde blaadjes basilicum erover.
leg de gegrilde vis op de tomaten en serveer er 100 gram nieuwe krieltjes bij.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer