Franse sperzieboontjes

Benodigdheden:
haricot verts mag vers maar mag ook uit blik
knoflook
1 zure augurk
25 gram mayonaise
1 theelepel magere yoghurt
slafris klein beetje
mosterd
1 theelepel honing
25 gram gesnipperde uien= gedeelte van je verplichte groenten
wat tomaatjes
een beetje zoetstof.

Als je verse boontjes neemt de boontjes koken en laten afkoelen, alle ingredienten erdoor doen en lekker bij een warme dag met 30 gram bruin brood erbij.

Neem je bonen uit een blik of pot dan uit laten lekken en de ingredienten er door.

Succes en smakelijk eten.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer