Dipsausjes voor een moeilijk moment

Kruidendip.
meng 2 eetlepels magere yoghurt met 25 gram mayonaise en 1 eetlepel tuinkruiden door elkaar.

Mosterddip
Meng 2 eetlepels magere yoghurt met 25 gram mayonaise, 1 theelepel mosterd en zout en peper door elkaar.

Kerrie dip
Meng 2 eetlepels magere yoghurt en 2 theelepels kerriepoeder door elkaar met een beetje zoetstof.

Lekker met komkommer, tomaat, bleekselderij en tomaat.

LET OP:
Gebruik niet meer dan je 25 gram vet per dag.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer