Aspergesneetje met oesterzwammen en kaas

Benodigdheden:
30 gram parmezaanse kaas
1 sjalotje(circa 30 gram, gedeelte van je verplichte groente)
8 asperges
75 gram oesterzwammen
peper en zout
basilicum
60 gram bruin brood

De asperges beetgaar koken, de sjalotjes snipperen en de oesterzwammen schoon borstelen en in reepjes snijden.
De sjalot in een anti aanbakpan glazig laten worden, de zwammen toevoegen en bakken tot het vocht is verdampt.
De asperges in stukjes snijden en toevoegen.
Op smaak brengen met peper, zout en basilicum.

Het brood roosteren en het aspergemengsel hier opscheppen.
Met de kaas bestrooien en direct opdienen.

Smakelijk eten

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Pasta met zalm

Benodigdheden 100 gram gerookte zalm (heren 150 gram) 100 gram gare spaghetti 125 gram doperwten (verplichte groenten)...

Lees meer