Aspergesneetje met oesterzwammen en kaas

Benodigdheden:
30 gram parmezaanse kaas
1 sjalotje(circa 30 gram, gedeelte van je verplichte groente)
8 asperges
75 gram oesterzwammen
peper en zout
basilicum
60 gram bruin brood

De asperges beetgaar koken, de sjalotjes snipperen en de oesterzwammen schoon borstelen en in reepjes snijden.
De sjalot in een anti aanbakpan glazig laten worden, de zwammen toevoegen en bakken tot het vocht is verdampt.
De asperges in stukjes snijden en toevoegen.
Op smaak brengen met peper, zout en basilicum.

Het brood roosteren en het aspergemengsel hier opscheppen.
Met de kaas bestrooien en direct opdienen.

Smakelijk eten

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer