asperges in de braadzak

Benodigdheden:
12 asperges
100 gram beenham
25 gram roomboter
2 eiwitten
braadzak

Doe de asperges in de braadzak en zet de oven op 175 graden gedurende 20 minuten.
Kook de eieren en gebruik alle het eiWIT.
Smelt de roomboter en doe de fijngesneden ham en eiwitten hierin,
schenk dit over de asperges.
Eet hier 100 gram krielaardappeltjes bij.

Heerlijk.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer