Asperge – kaas soep

Benodigdheden:

15 gram roomboter
15 gram bloem
150 cc tuinkruiden bouillon
6 asperges ( schillen en even koken en purerencourgettesoep)
30 gram oude kaas
50 cc halfvolle melk

Maak een roux van de boter en de bloem en schenk de bouillon er langzaam bij,voeg dan de melk en de asperge puree toe tot een gebonden soep.
Roer de kaas er door.

Eet hierbij 60 gram brood of een bruin pistoletje van 60 gram.

 

Smakelijk eten

Misschien ook leuk om te lezen

Panga-pakketje

 Benodigdheden 135 gram panga-filet (heren 185 gram) 30 gram rode ui (deel verplichte groente) ½ mango 2 takjes...

Lees meer

Gehaktgoulash

Benodigdheden (4 personen) 250 gram ui (deel verplichte groente) 4 tomaten 2 rode paprika’s 2 groene paprika’s...

Lees meer