Benodigdheden:
4 zakjes melkpoeder(=ELK van campina)
240 gram bloem
2 zakjes back-inn
1 kilo goudreinetten
kaneel
snufje zout
2 theelepels vanille-aroma
zoetstof
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij de appels in schijfjes. Strooi er kaneel en zoetstof over en schud het geheel goed door elkaar.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Doe de bloem, bakpoeder, melkpoeder, zout en kaneel in een kom en mix het geheel met 4 dl water tot een dik deeg. Doe de aroma erdoor met een beetje zoetstof. Het beslag in een springvorm van 22 cm doorsnede doen, de appels erover, dan het overgebleven deeg erop.
Dit alles 1,5 uur in de oven zetten op 175 graden.
Af laten koelen en daarna smakelijk eten….
Als U de taart in 16 stukjes snijdt dan moet U 15 gram bloem, 1/8 van je melk en een 1/2 vrucht laten staan.
Veel bak plezier,
Dorien.