Aardappel puree uit Dijon voor 2 personen

Benodigdheden:
200 gram aardappels
3 lente uitjes
1 dl halfvolle melk
25 gram boter(gedeelte van je vet)
1 theelepel gladde Dijon moster
1/2 theelepel grove Dijon mosterd
1 eetlepel peterselie fijngehakt.

Schil de aardappels, snijd deze in stukken en kook ze gaar.
Snijd intussen de lente uitjes.
Giet de aardappels af en stamp deze met de melk en de boter, meng er dan de lente uitjes en de mosterd door.
Maak de puree op smaak met de peterselie.

Recept uit de Gelderlander, aangepast aan EGA

Erg lekker met een balletje gehakt en worteltjes.

Smakelijk eten

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Pasta met zalm

Benodigdheden 100 gram gerookte zalm (heren 150 gram) 100 gram gare spaghetti 125 gram doperwten (verplichte groenten)...

Lees meer