Aardappel puree uit Dijon voor 2 personen

Benodigdheden:
200 gram aardappels
3 lente uitjes
1 dl halfvolle melk
25 gram boter(gedeelte van je vet)
1 theelepel gladde Dijon moster
1/2 theelepel grove Dijon mosterd
1 eetlepel peterselie fijngehakt.

Schil de aardappels, snijd deze in stukken en kook ze gaar.
Snijd intussen de lente uitjes.
Giet de aardappels af en stamp deze met de melk en de boter, meng er dan de lente uitjes en de mosterd door.
Maak de puree op smaak met de peterselie.

Recept uit de Gelderlander, aangepast aan EGA

Erg lekker met een balletje gehakt en worteltjes.

Smakelijk eten

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

Panga-pakketje

 Benodigdheden 135 gram panga-filet (heren 185 gram) 30 gram rode ui (deel verplichte groente) ½ mango 2 takjes...

Lees meer

Gehaktgoulash

Benodigdheden (4 personen) 250 gram ui (deel verplichte groente) 4 tomaten 2 rode paprika’s 2 groene paprika’s...

Lees meer