Dorien Vernooij

Dorien Vernooij is cursusleidster bij E.G.A. Nederland en geeft haar cursussen in de Betuwe, Nijmegen, Arnhem en Groesbeek.

Dorien laat mensen afvallen met gezonde voeding met als doel een gewicht te bereiken dat goed is voor de gezondheid, maar ook een gewicht wat vast te houden is. De cursus duurt een uur en wordt wekelijks gegeven.

EGA staat voor Eerste Goudse Afslankclub maar het zou ook ‘Eet Gewoon Alles’ kunnen betekenen omdat wij toch wel erg veel en gevarieerd mogen eten. Eten is voor ons allemaal een belangrijk onderdeel van het leven.

Mensen die last hebben van een beetje of misschien wat meer overgewicht leren bij mij goed en verantwoord omgaan met voeding. Het prettige is dat het hele gezin mee kan eten en je niet apart hoeft te koken (mag wel als je dat zou willen).

EGA noem ik ook geen afval programma maar het is een normale manier van eten die je goed kunt afwisselen en niet snel verveeld, we eten geen lif- lafjes maar verantwoorde voeding en we gebruiken de maaltijdschijf om alle voedingswaarde binnen te krijgen.

Written by