Cindy 2 jaar slank met EGA

03 Januari 2018, het roer moet nu echt om, ik voel me, en ben veel te zwaar.

Al een aantal maanden heb ik veel klachten van rug en benen, zou het dan toch komen van mijn gewicht?? Ik wil er vooral niet aan. Rondom de feestdagen bekijk ik de website van de EGA, en stuur ik Dorien een berichtje, zou je me eens kunnen vertellen hoe EGA precies in zijn werk gaat.

Ik zie het vooral allemaal niet zitten, en met lood in de schoenen ga ik op 3 januari voor het eerst naar de cursus.

Ik wordt gewogen, en de stand is nog erger dan verwacht.

Het cursus uur vind ik erg leuk, allemaal gelijk gestemde met exact hetzelfde probleem als ik.

Met de eetwijzer in mijn hand, en goeie motivatie keer ik huiswaarts, thuis lees ik de eetwijzer nog eens door en zeg ik tegen mijn man, “hier ga ik echt niet aan beginnen, dit is niets voor mij”.

Niets is minder waar gebleken. Als je door hebt hoe de EGA werkt, is het prima te doen. Je mag van alles eten, en ik ben op eetgebied zeker tot nieuwe inzichten gekomen.

In Juni 2018 had ik mijn streefgewicht, bijna 30 kilo afgevallen, bereikt. Wat ben ik blij, het is heerlijk en een stuk makkelijker om kleding te kopen. Elke maand blijf ik trouw de cursus bezoeken, de wel bekende stok achter de deur. Ik heb mijn streefgewicht ruim ander half jaar vast weten te houden.

Rondom de decembermaand afgelopen jaar was de motivatie wat weg, ik ben weer wekelijks na de cursus gegaan, en over 2 kilo ben ik weer aan mijn streef gewicht.

Ik ben erg blij met de EGA, maar in het bijzonder met Dorien. Ze weet je erg te motiveren, tijdens de cursus, maar ook op social media. Tijdens de cursus hebben we met zijn allen veel lol.

Ik kan de EGA, maar vooral Dorien, dan ook iedereen van harte aanbevelen.

Misschien ook leuk om te lezen