Perzik kalkoensalade voor 2 personen diner

Benodigdheden:
200 gram gekookte afgekoelde blokjes aardappels
2 perziken uit blik= 1 vrucht
2 lente uitjes
100 gram rode uien
1 appel
200 gram kant en klare kalkoen reepjes
sla naar je eigen keuze

de dressing:
50 gram mayonaise = je vet van de dag
3 eetlepels magere yoghurt
beetje kerrie
mespuntje mosterd

Doe de gare aardappelblokjes in een schaal, de kalkoen reepjes erbij, perzik uit laten lekken, snijd deze met de appel in kleine stukjes en voeg dit aan de aardappels toe, de ui en de lente ui erbij, de kerrie naar smaak erbij, en alles door elkaar husselen.

Leg op een groot bord wat sla, de aardappelsalade erop en daar de dressing over,

Garneer met tomaat en augurk.

Lekker makkelijk en zo klaar,

Dorien

g

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer