Perzik kalkoensalade voor 2 personen diner

Benodigdheden:
200 gram gekookte afgekoelde blokjes aardappels
2 perziken uit blik= 1 vrucht
2 lente uitjes
100 gram rode uien
1 appel
200 gram kant en klare kalkoen reepjes
sla naar je eigen keuze

de dressing:
50 gram mayonaise = je vet van de dag
3 eetlepels magere yoghurt
beetje kerrie
mespuntje mosterd

Doe de gare aardappelblokjes in een schaal, de kalkoen reepjes erbij, perzik uit laten lekken, snijd deze met de appel in kleine stukjes en voeg dit aan de aardappels toe, de ui en de lente ui erbij, de kerrie naar smaak erbij, en alles door elkaar husselen.

Leg op een groot bord wat sla, de aardappelsalade erop en daar de dressing over,

Garneer met tomaat en augurk.

Lekker makkelijk en zo klaar,

Dorien

g

Misschien ook leuk om te lezen

Pasta met zalm

Benodigdheden 100 gram gerookte zalm (heren 150 gram) 100 gram gare spaghetti 125 gram doperwten (verplichte groenten)...

Lees meer