Lunchkeuze met huttenkase

[b]Lunch 1[/b]
[u]Benodigdheden:[/u]
50 gram huttenkase
1 hard gekookt ei(deze 2 samen je beleg)
2 theelepels gedroogde uien(E.G.A)
1 theelepel tomatenpuree
25 gram mayonaise(vet van de dag)
beetje cayenne peper beetje currypoeder

Meng alles goed door elkaar en verdeel dit over 2 sneetjes brood.

[b]Lunch 2[/b]
[u]Benodigdheden:[/u]
100 gram huttenkase(je broodbeleg)
wat salade kruiden van E.G.A
25 gram mayonaise(vet van de dag)
1 zure augurk
peterselie, bieslook, knoflookpoeder

Alles weer mengen en lekker op 60 gram bruin stokbrood.

[b]Lunch 3[/b]
[u]Benodigdheden:[/u]
100 gram huttenkase (je broodbeleg)
50 gram ananas(= 1/2 vrucht)
1 stengel bleekselderij
25 gram mayonaise(vet van de dag)
Beetje hor curry poeder, beetje zoetstof.

Mengen en lekker op 60 gram geroosterd brood.

Probeer om lekker en afwisselend te eten, dan kun je het ook beter volhouden.
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer