Komkommer- garnalen salade met dille saus

Benodigdheden:
100 gram garnalen(heren 150 gram)
komkommer
150 ml magere yoghurt
beetje zoetstof
dille
beetje citroensap van uitgeperste citroen
1 hard bruin broodje
25 gram mayonaise(vet van de dag)

Was de komkommer en wrijf deze droog en schil hem in de lengte in dunne reepjes.
Roer de yoghurt, mayonaise, zoetstof en de dille door elkaar.
Leg de komkommer op een bord, de garnalen erop met een beetje citroensap en schenk de dille-yoghurt saus erover.
Lekker met een hard waldkorn broodje.

Dorien

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer