Benodigdheden:
135 gram hacheevlees(heren 185 gram)
125 gram uien(verplichte groenten
100 gram aardappels
200 gram knolselderij
200 gram fijngesneden wortels
zakje vleesjus
wat uien van EGA(zijn onbeperkt te gebruiken)
laurierblaadje
paar kruidnagels
Bak het vlees in een pan met een anti aanbaklaag even om en om bruin samen met de uien, maak het juszakje aan met water en voeg dat toe met het laurierblaadje en de kruidnagel, laat dit rustig aan sudderen tot het vlees goed gaar is, de smaken trekken dan ook lekker door elkaar.
Voor de hutspot:
Zet de aarappel, knolselderij en de wortels gelijk aan en laat het goed garen, doe er wat gedroogde uien van EGA door.
Maak het op smaak met peper en zout.
Als het goed gaar is door elkaar stampen.
Kuiltje op de bord en daar de hachee in met wat jus erover.
Echt erg smakelijk.
Groet Dorien
Geniet weer van het smakelijk winter eten.
Smakelijk eten