Goulash uit de romertopf.

Benodigdheden:
135 gram runderpoulet(heren 185 gram)
125 gram uien(verplichte groenten)
peper en zout
25 gram tomatenpuree
1 theelepel paprika poeder
1 groene paprika
1 tomaat
beetje marjolein
100 champignons
1 wortel
paar stengels bleekselderij

Zet de romertopf een half uur in een bak met koud water.
Bestrooi het vlees met peper en zout en leg het in de nat gemaakte pot,
de andere ingredienten toevoegen, de paprika in blokjes, de tomaat in schijven, de champignons in schijven en de bleekselderij en wortel in kleine stukjes.
De gesloten pot in de koude oven zetten en in 2 uur alles gaar laten worden bij 220 graden.
Hierbij nog 40 gram rijst eten.

Smakelijk eten.
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

Pasta met zalm

Benodigdheden 100 gram gerookte zalm (heren 150 gram) 100 gram gare spaghetti 125 gram doperwten (verplichte groenten)...

Lees meer