Goulash uit de romertopf.

Benodigdheden:
135 gram runderpoulet(heren 185 gram)
125 gram uien(verplichte groenten)
peper en zout
25 gram tomatenpuree
1 theelepel paprika poeder
1 groene paprika
1 tomaat
beetje marjolein
100 champignons
1 wortel
paar stengels bleekselderij

Zet de romertopf een half uur in een bak met koud water.
Bestrooi het vlees met peper en zout en leg het in de nat gemaakte pot,
de andere ingredienten toevoegen, de paprika in blokjes, de tomaat in schijven, de champignons in schijven en de bleekselderij en wortel in kleine stukjes.
De gesloten pot in de koude oven zetten en in 2 uur alles gaar laten worden bij 220 graden.
Hierbij nog 40 gram rijst eten.

Smakelijk eten.
Dorien.

Misschien ook leuk om te lezen

krentenbollen EGA

Benodigdheden: 45 gram bruin broodmix, 15 gram bloem, 5 gram bakpoeder, 100 gram magere kwark en 25 gram rozijnen Maak...

Lees meer

Asperge – kaas soep

Benodigdheden: 15 gram roomboter 15 gram bloem 150 cc tuinkruiden bouillon 6 asperges ( schillen en even koken en...

Lees meer